Vlies Fotobehang

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Actie
South Beach
Speciale prijs 23,99 € Normale prijs 79,95 €
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlies Fotobehang om je muur om te toveren

Vliesbehang is een behangsoort die meerdere voordelen heeft vergeleken met papieren behang. Posters.be heeft een uitgebreid aanbod aan vlies fotobehang. Daarmee breng je niet alleen de mooiste haarscherpe afbeeldingen aan je op je muur, je profiteert ook van de voordelen van vliesbehang.
Vliesbehang is vele malen sterker dan papieren behang. Het scheurt ook veel minder snel. Daarnaast is het heel gemakkelijk aan te brengen en is er geen behangtafel nodig. Je smeert de lijm op de muur en brengt het vlies fotobehang gemakkelijk aan. Dit is zelfs voor de beginnende behanger goed te doen want het risico op bobbels in het behang is minimaal. Er zijn dus meerdere redenen om te kiezen voor vlies fotobehang. Voor de kwaliteit van de print maakt het echter niet uit, bij Posters.be is de print bij zowel vliesbehang als bij papieren behang kraakhelder en haarscherp.

Vele prachtige afbeeldingen, uitgevoerd als vlies fotobehang
Op veel vlies fotobehang zijn landschappen en stadsgezichten afgebeeld. Kies bijvoorbeeld voor de sprekende kleuren van een oerwoud, een kalmerend uitzicht op zee of een stadsgezicht op New York. Verschillende patronen zijn ook beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn een stippel- of lijnenpatroon. Of kies voor fotobehang met een onregelmatig gemetselde muur of een houten patroon. Een wereldkaart of een voetbalstadion behoren ook tot de mogelijkheden. Neem vooral een kijkje in het uitgebreide aanbod aan vlies fotobehang. Posters.be heeft immers voor ieder wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht met bijvoorbeeld kleurrijk letterbehang met dierafbeeldingen bij elke letter. Verschillende afbeeldingen uit Disney films zijn ook als vlies fotobehang verkrijgbaar.
Het hoogwaardige printproces van Posters.be zorgt ervoor dat de kleuren van je muur spatten en dat de foto haarscherp wordt weergegeven. Posters.be gebruikt alleen foto’s met de mooiste compositie en hoogste mate van scherpte voor het aangeboden fotobehang. Let wel op de afmetingen van het fotobehang, zodat je zeker weet dat het in de te behangen ruimte gaat passen.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd
Heb je een keuze gemaakt uit het vlies fotobehang van Posters.be? Doorloop dan gemakkelijk het overzichtelijke bestel- en betaalproces. Als je op tijd bestelt en het behang op voorraad is, wordt het dezelfde opgestuurd vanuit ons magazijn. Het fotobehang wordt zo verpakt dat het niet beschadigt tijdens het transport. Je kunt gelijk beginnen om je kamer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Vlies fotobehang met mooie foto’s van de hoogste kwaliteit bestel je bij Posters.be!

Scroll to top