Kunst op maat

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een kunstwerk op maat

Ben je op zoek naar een prachtig meesterwerk voor aan de muur? Bekijk dan onze collectie Kunst op maat. Deze collectie bevat hoogwaardige reproducties van Nederlandse schilders zoals Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Jan Steen en Van Gogh. Naast deze Hollandse meesters, vind je in onze collectie Kunst op maat ook schilderijen van bekende kunstenaars als Renoir, Monet, Hokusai, Edvard Munch en Gustav Klimt.

Voor onze reproducties gebruiken we de druktechniek giclée. Bij deze druktechniek wordt gebruikgemaakt van ononderbroken inktstralen die verschillende kleurlagen op het materiaal aanbrengen. De gebruikte pigmentinkten zijn UV-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. Een gicléeprint op canvas wordt meerdere malen met de hand gevernist zodat de toplaag beschermd is en de kleuren nog briljanter worden.

Bepaal zelf op welk materiaal je jouw favoriete kunstwerk wilt laten drukken. Je hebt de keuze uit fotopapier, canvas of dibond. Dibond is een stevig, maar licht materiaal dat niet vervormd. is een plaat die is opgebouwd uit 3 lagen. De twee buitenste lagen zijn van aluminium en de binnenste laag is gemaakt van zwart kunststof. Dibond geeft het kunstwerk een strakke en moderne uitstraling.

 

Betaalbare kunst voor boven de bank

Haal betaalbare kunst in huis en ga voor je favoriete schilderij. Bepaal zelf welk formaat je wilt en op welk materiaal het wordt gedrukt. Ga je voor een kunstwerk op maat op fotopapier, canvas of dibond? Bestel nu en bewonder het kunstwerk straks aan je eigen muur.

Scroll to top