Barok kunst

1 - 6 van 6

 • Quickview

  La Grande Odalisque - Dominique Ingres

  80 × 60 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Trauben und Melonenesser

  48 × 69 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Buben beim Würfelspiel

  48 × 69 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Die kleine Obsthändlerin

  48 × 69 cm

  € 19,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Stillleben

  48 × 60 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Portrait eines Mannes

  50 × 70 cm

  € 23,95

1 - 6 van 6

Barok kunst als sieraard in je interieur

Doe de mooiste Barok kunst cadeau aan vrienden en familie voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar. Of kies je favoriete kunstdruk om te verwerken in je eigen interieur. Kunst is smaakgevoelig, dus de kunstdruk die je kiest zegt iets over je persoonlijke stijl. Ga jij voor B.E. Murillo, Johannes Vermeer of Caravaggio voor in je interieur? Selecteer gemakkelijk en snel online jouw favoriete kunst van bekende en onbekende kunstenaars van over de hele wereld. Welke kunst past bij jouw persoonlijke stijl?

Barok kunst in alle soorten en maten

Het assortiment Barok kunst bestaat uit verschillende categorieën waaronder B.E. Murillo, Johannes Vermeer en Caravaggio. Links in je scherm sorteer je het gehele aanbod Kunst snel en gemakkelijk op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid in de voorraad. Het assortiment bevat duizenden kunstdrukken met verschillende onderwerpen, in diverse formaten en met verschillende prijzen. Selecteer uit het ruime aanbod gemakkelijk en snel jouw favoriete Barok kunst en bestel online een prachtige kunstdruk. Welke kunstdrukken hang jij thuis aan de muur?

Barok kunst ingelijst aan je muur

Barok kunst en prachtige lijsten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor alle beschikbare Barok kunst is er een bijpassende lijst te vinden in het assortiment. Je kiest tussen standaard wissellijsten in aluminium, hout of kunststof en op maat gemaakte inlijstingen. De unieke en op maat gemaakte inlijstingen worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Online stel je gemakkelijk en snel een geschikte omlijsting samen door het type lijst, het soort glas en de kleur van een eventuele passe-partout te kiezen. Barok kunst hang je aan de muur in een bijpassende lijst.