Bomen Kunst

1 - 6 van 6

 • Quickview

  All Day Dreamer

  91 × 66 cm

  € 43,95
 • Quickview

  Tree I

  70 × 70 cm

  € 37,95
 • Quickview

  Tree II

  70 × 70 cm

  € 37,95
 • Quickview

  Far & Away

  71 × 61 cm

  € 40,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Giverny Topiary

  40 × 100 cm

  € 50,95
 • Quickview

  Maison Topiary

  40 × 100 cm

  € 50,95

1 - 6 van 6

Bomen kunst als sieraard in je interieur

Doe de mooiste Bomen kunst cadeau aan vrienden en familie voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar. Of kies je favoriete kunstdruk om te verwerken in je eigen interieur. Kunst is smaakgevoelig, dus de kunstdruk die je kiest zegt iets over je persoonlijke stijl. Selecteer gemakkelijk en snel online jouw favoriete kunst van bekende en onbekende kunstenaars van over de hele wereld. Welke kunst past bij jouw persoonlijke stijl?

Bomen kunst in alle soorten en maten

Links in je scherm sorteer je het gehele aanbod Kunst snel en gemakkelijk op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid in de voorraad. Het assortiment bevat duizenden kunstdrukken met verschillende onderwerpen, in diverse formaten en met verschillende prijzen. Selecteer uit het ruime aanbod gemakkelijk en snel jouw favoriete Bomen kunst en bestel online een prachtige kunstdruk. Welke kunstdrukken hang jij thuis aan de muur?

Bomen kunst ingelijst aan je muur

Bomen kunst en prachtige lijsten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor alle beschikbare Bomen kunst is er een bijpassende lijst te vinden in het assortiment. Je kiest tussen standaard wissellijsten in aluminium, hout of kunststof en op maat gemaakte inlijstingen. De unieke en op maat gemaakte inlijstingen worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Online stel je gemakkelijk en snel een geschikte omlijsting samen door het type lijst, het soort glas en de kleur van een eventuele passe-partout te kiezen. Bomen kunst hang je aan de muur in een bijpassende lijst.