Renaissance

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Michelangelo Creation -Detail Kunstdruk 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 16,95
 • Quickview

  William Adolphe Bouguereau - Premier Baiser

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Vaso ornato di fiori

  60 × 80 cm

  € 21,95

1 - 3 van 3

Renaissance als sieraard in je interieur

Doe de mooiste Renaissance cadeau aan vrienden en familie voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar. Of kies je favoriete kunstdruk om te verwerken in je eigen interieur. Kunst is smaakgevoelig, dus de kunstdruk die je kiest zegt iets over je persoonlijke stijl. Ga jij voor Michelangelo, Jheronimus Bosch of Leonardo Da Vinci voor in je interieur? Selecteer gemakkelijk en snel online jouw favoriete kunst van bekende en onbekende kunstenaars van over de hele wereld. Welke kunst past bij jouw persoonlijke stijl?

Renaissance in alle soorten en maten

Het assortiment Renaissance bestaat uit verschillende categorieën waaronder Canaletto, Raphael en Sandro Botticelli. Links in je scherm sorteer je het gehele aanbod Kunst snel en gemakkelijk op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid in de voorraad. Het assortiment bevat duizenden kunstdrukken met verschillende onderwerpen, in diverse formaten en met verschillende prijzen. Selecteer uit het ruime aanbod gemakkelijk en snel jouw favoriete Renaissance en bestel online een prachtige kunstdruk. Welke kunstdrukken hang jij thuis aan de muur?

Renaissance ingelijst aan je muur

Renaissance en prachtige lijsten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor alle beschikbare Renaissance is er een bijpassende lijst te vinden in het assortiment. Je kiest tussen standaard wissellijsten in aluminium, hout of kunststof en op maat gemaakte inlijstingen. De unieke en op maat gemaakte inlijstingen worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Online stel je gemakkelijk en snel een geschikte omlijsting samen door het type lijst, het soort glas en de kleur van een eventuele passe-partout te kiezen. Renaissance hang je aan de muur in een bijpassende lijst.