SUPER SALE -50% op alle posters en prints en -30% op selectie MDF lijsten.

Posters

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 1776

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 1776

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Posters als blikvangers in je interieur

Mooie en stijlvolle posters aan je muur vormen een echte blikvanger voor in je interieur. Posters zijn een manier om je eigen stijl te verwerken in je huis. Verrijk je muur en kies voor betaalbare producten die je mooi vindt. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle film poster als je hiervan houdt. Zo weet iedereen waar je interesses liggen en wat je mooi vindt. Ken je de interesses van je vrienden en familie? Doe een poster cadeau voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar!

Posters in alle soorten en maten
Het assortiment bevat duizenden producten met uiteenlopende onderwerpen en in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor film, game of educatieve posters. Zoek tussen de categorieën naar de poster van je voorkeur of vind snel je favoriete posters door het assortiment slim te sorteren. Aan de linkerkant sorteer je gemakkelijk op prijs, vorm en formaat van je favoriete producten in de voorraad. Welke specifieke posters je ook zoekt, je vindt online gemakkelijk en snel wat je zoekt. Zoek en vind posters uit duizenden!

Posters professioneel inlijsten
Posters krijgen extra glans en komen het best tot hun recht als je ze ingelijst aan je muur hangt. Voor alle posters in het assortiment is een bijpassende lijst beschikbaar. Kies tussen standaard wissellijsten van aluminium, hout of kunststof en inlijstingen op maat gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Voor een unieke inlijsting op maat doorloop je online 3 stappen waarbij je achtereenvolgens kiest voor de lijst- en glassoort naar keuze. Maak posters extra bijzonder met een bijpassende inlijsting.

Scroll to top