De trendkleur van 2022 in jouw interieur!

Flexa kleur van het jaar 2022!

Ook dit jaar hebben verschillende verffabrikanten weer trendkleuren gekozen. Ze zijn het er in ieder geval over eens dat 2022 een nieuwe start is. Dat is alles wat we kunnen gebruiken na een jaar dat continue om corona draaide. Daarbij horen inspirerende, frisse trendkleuren die betere vooruitzichten weerspiegelen. Net als in 2021 halen we weer wat natuurtinten naar binnen. Deze kun je makkelijk gebruiken in je interieur en stralen een nieuw begin uit.

Flexa bekroont de kleur Bright Skies™ tot trendkleur van 2022. Deze lichte, luchtige kleur blaast een frisse wind in de woonruimtes. Bright Skies™ is goed voor de geest, levendig en optimistisch. Laten we het huis met deze kleur openzetten in plaats van sluiten, dat klinkt goed in het post-corona tijdperk. Flexa heeft daarnaast vier trendkleurpaletten die goed te combineren zijn met Bright Skies™. Deze paletten zijn: Workshop, Greenhouse, Studio en Salon. Wil jij je muren laten spreken met deze mooie kleuren? Wij geven inspiratie!

Histor kleur van het jaar 2022!

Sigma, beter bekend met het verfmerk Histor, roept de kleur Olive Sprig™ uit tot trendkleur van 2022. Dit is een grijsgroene veelzijdige tint, die staat voor de veerkracht van de natuur en groei. De kleur is afgeleid van de olijftak. De olijftak wordt als symbool gezien voor hoop, harmonie en vrede. Ook daar kunnen we wel wat van gebruiken na de pandemie. Deze kleur is positief, verleidelijk en ontspannend en zorgt voor leven in de woonruimtes. Er zijn drie paletten samengesteld die samengaan met deze kleur voor een meer persoonlijke kijk. Deze paletten zijn: Introspective, Inspired en Invaluable (van Histor). Ben je benieuwd hoe je dit met leuke wanddecoraties toepast in je huis? Dit zijn onze tips!

Scroll to top