De trendkleur van 2023 in jouw interieur!

Een andere kleur aanbrengen of toevoegen in je interieur kan ervoor zorgen dat een kamer er anders uitziet. Net als vorig jaar gaan we in 2023 door met de natuurlijke tinten. Hiermee kun je een statement maken in je huis. Of dit nou met een knallende kleur is of met een subtiele tint die het huis of je kamer aan de natuur verbind. Zie hieronder de trendkleuren van 2023 en pas ze direct toe met een of meerdere van onze mooie posters.

Flexa kleur van het jaar 2023!

Flexa heeft de kleur ‘Wild Wonder’ de trendkleur van 2023 gemaakt. Deze kleur staat in het teken van onze wonderlijke natuur. Denk hierbij aan zee, strand, bossen en heide. Het is een mooie positieve geeltint die je kamer een stapje dichter bij de natuur brengt. Deze kleur kun je subtiel combineren in je interieur en het zorgt voor een rustige sfeer in huis. Het kleurpalet van Colour Futures 2023 (Flexa) sluit hier goed op aan. Combineer het met wat vrolijkere en sprekende kleuren of blijf bij de kalmte tinten. Er is veel bij te combineren.

Deze kleur is goed te combineren met zachte lilatonen, bruintinten en warme groene kleuren. Zo breng je nog meer de natuur naar binnen en wekt het een kalm gevoel op. Bij het combineren kun je dus ook aan verschillende natuurtinten blijven denken, zoals houtachtig bruin, paddenstoel en stro. Of andere neutrale tijdloze tinten zoals bijvoorbeeld zand, grind of schelp.

Histor kleur van het jaar 2023!

Histor roept ‘Vining Ivy’ uit tot de trendkleur van het jaar 2023. Dit is een blauwgroenachtige kleur, de kleur heeft in ieder geval veel van beide kleuren weg. Het vormt in ieder geval een prachtige diepe edelsteenkleur. In verschillende soorten licht brengt het een andere kleur. De blauwe ondertoon geeft een gevoel van rust, daarnaast creëert de groene kleur balans. Dit zijn twee kenmerken die we post corona heel goed kunnen gebruiken. Deze kleur beeld dat uit.

Deze kleur is perfect te combineren met crème en beige elementen. Daarnaast passen ook gebroken wit en diepere houttinten perfect bij deze kleur. Wil je een wat meer luxere uitstraling bereiken? Ga dan voor goude en/of helderwitte accessoires.

Scroll to top