Raamstickers

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Raamstickers

Raamstickers kunnen om meerdere redenen een meerwaarde betekenen voor je woning. Zo kan het bijdragen aan de veiligheid als je bijvoorbeeld raamstickers aanbrengt op je glazen schuifpui, zodat je kinderen er niet pardoes tegenaan rennen. Ook kan het ten goede komen aan je privacy, door bijvoorbeeld op ooghoogte in je woonkamer het zicht van buitenaf te ontnemen door mooie decoratieve raamstickers in een tint van matglas.
Raamstickers zijn bruikbaar voor iedere ruimte in je woning of bedrijfpand, uiteenlopend van een kinderkamer tot een keuken. Je kunt er een prachtig effect mee bereiken, zowel voor het verkrijgen van meer discretie en privacy tot een speels en decoratief geheel in een kinderkamer of ter aankleding van een wat saaie kantoorruimte. De raamstickers zijn dubbelzijdig en zijn altijd zeer eenvoudig op het raamoppervlak te krijgen. Het materiaal van de raamstickers is elektrostatisch, wat wel zo makkelijk is bij het aanbrengen.

Met raamstickers geef je een nieuwe uitstraling aan je interieur
Wie een ruimte inricht, denkt misschien niet in eerste instantie aan raamstickers, maar aan de plaatsing van stoelen en tafels. Toch kunnen raamstickers op hun beurt net zo beeld- en sfeerbepalend zijn als allerlei andere elementen in je interieur. Met het plakken van raamstickers heb je op een simpele manier en voor weinig geld een andere uitstraling aan uw interieur.
Ook komt het voor dat het een ideale oplossing is als je het vanwege de kosten of de moeite een simpele oplossing wilt vinden voor een beschadiging aan een raam. Eventuele vlekken, scheurtjes, krassen of oneffenheden in een raam zijn te verbloemen met raamstickers.
Lelijke plekken of barstjes heb je bovendien al heel snel. Je wilde zoontje hoeft zich maar even een uitspatting te veroorloven en het kan zijn dat dat zichtbaar is op een van je ramen. Ook zijn er van die typische plekken op ramen waar iedereen zijn hand aan vast houdt. Met raamstickers zijn dit soort ongewenste plekken op makkelijke wijze te verbergen.

Veel keuze in raamstickers, van Disneyfilms tot bloemetjesmotieven
Van woonkamer tot wc, bij Posters.nl is er voor elk raam in elke ruimte wel een geschikte sticker te vinden. Populaire kinderfilms als Winnie de Pooh, Planes, Cars of een prinses voor op de slaapkamer van je kids, prachtige bloemetjesmotieven boven het keukenblad met het aanbod van Posters.nl kun je alle kanten op. Met raamstickers op de ruiten is elke ruimte op een betaalbare manier op te vrolijken.
De raamstickers van Posters.nl zijn zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen makkelijk aan te brengen. Het is een wat precies en secuur karweitje, maar eenmaal goed bevestigd laten ze door de sterke kleefkracht niet snel meer los, zoals mag worden verwacht bij onze kwalitatief hoogstaande raamstickers.
Omdat er op deze site erg veel raamstickers zijn te vinden, hebben we het je makkelijk gemaakt. Aan de linkerzijde kun je namelijk een categorie naar wens selecteren. Als je deze selectie hebt gedaan, kun je nog selecteren op zaken als vorm, formaat, prijs en beschikbaarheid. Als er een raamsticker niet op voorraad zou zijn, dan staat de geschatte bezorgtijd op de betreffende productpagina. Bestel gemakkelijk en snel en binnen een handomdraai heb je een nieuwe ‘look’ op je ramen!

Scroll to top