Posters.be zakelijk

Bent u op zoek naar een mooie wanddecoratie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de gelegenheid om op zakelijk gebied van al onze voordelen te profiteren. Of het nu gaat om het voordelig leveren van grote aantallen producten of maatwerk, wij staan voor u klaar.

Volumekorting

Onze producten zijn standaard laag geprijsd, maar het wordt nog aantrekkelijker als u grotere aantallen bestelt. De exacte volumekorting is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Voor meer informatie neemt u direct contact op via sales@posters.be of bel +31 (0)226-331 339.

Inlijsten

Al onze lijsten worden met de hand gemaakt in onze lijstenmakerij. Wij zorgen dat uw poster of kunstproductie in de lijst van uw keuze komt. U hoeft het schilderij alleen nog op te hangen, Posters.be verzorgt de rest!

Advies op maat

Als aanvullende dienst bieden wij ook advies op het gebied van wanddecoraties voor het inrichten van een ruimte voor uw kantoor, school, winkel of zorginstelling. Aan de hand van uw wensen en met voldoende kennis van de laatste trends en ontwikkelingen, bieden we diverse mooie wanddecoraties. Voor een passende offerte of meer informatie over alle mogelijkheden neemt u contact op via sales@posters.be of bel +31 (0)226-331 339. De medewerkers van Posters.be staan graag voor u klaar!