Kaders

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 389

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 389

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste betaalbare kaders

Posters.be is niet alleen de grootste online winkel in België op het gebied van posters. Naast een grote webwinkel is er namelijk ook nog de mogelijkheid om een bijpassend kader te bestellen voor je poster of reproductie. Veel mensen kiezen voor kaders omdat zo’n mooie poster het vaak niet verdient om met plakband of punaises aan de muur te worden bevestigd.
Want vaak ziet een poster er pas echt mooi uit als er een bijpassende kader omheen zit. Een poster gaat er duurzamer en waardevoller uitzien door een mooie kader. Zeker bij reproducties van schilderijen kan het prachtig zijn om bij deze webshop een lijst erbij te bestellen. Want wat is nou een kunstdruk van een kunstenaar zonder een mooie wissellijst eromheen?

Kaders mogen echt niet ontbreken bij jouw poster of reproductie
In de webwinkel van Posters.be tref je honderden standaard kaders. Ze worden al aangeboden vanaf € 7,95, een prijs waarvoor je het niet hoeft te laten. Zeker als je een vriend of familielid een poster of reproductie cadeau geeft, zorgen kaders voor net dat beetje meerwaarde. Ze zullen jouw poster of reproductie aan de muur hangen en nog elke dag ermee in contact komen, dus kaders zijn dan wel zo prettig om je cadeau een blijvende waarde te geven.
Op de site van deze webwinkel kun je kaders bestellen met de materialen kunststof, aluminium en hout (MDF). Er zijn tal van kleuren en stijlen, of je nou een klassieke of een moderne smaak hebt. De standaardlijsten zijn voorzien van een transparante plexiplaat. Ieder kader is vanzelfsprekend voorzien van een goede ophangmogelijkheid aan de achterzijde. Als je de bestelling voor je poster en je standaard kader voor 15:00 uur bestelt, wordt deze nog dezelfde dag naar jou verzonden.

Laat je poster inlijsten door de eigen lijstenmakers van Posters.be
Wie een bijzondere maat heeft of echt iets bijzonders verlangt kan terecht bij de eigen lijstenmakerij van Posters.be. De lijstenmakers zijn zeer ervaren en lijsten uw poster netter in dan u het zelf zou kunnen! Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig gereedschap, gespecialiseerde lijm en jarenlang vakmanschap. Kaders op maat kun je heel gemakkelijk bestellen met het online stappenplan op deze site. Kaders op maat nemen maximaal een week extra levertijd in beslag.
Voordat een kader bij u thuis arriveert wordt hij eerst grondig ingepakt om beschadiging te voorkomen. Het kader wordt verpakt in plastic met stootkussentjes en op de hoeken plaatsen we speciale hoekkartonnetjes om de eventuele vervoersschade te beperken. Kies daarom voor een standaard kader of kaders op maat uit de eigen lijstenmakerij van Posters.be!

Scroll to top