SUPER SALE -50% op alle posters en prints en -30% op selectie MDF lijsten.

Educatieve Posters

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Wereldkaart
Speciale prijs 4,48 € Normale prijs 8,95 €
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Educatieve posters als blikvangers in je interieur

De educatieve posters van Posters.be maken leren heel aantrekkelijk. Met een ruim aanbod posters worden vakken als biologie, geschiedenis en scheikunde nog interessanter. De educatieve posters zijn een prachtig hulpmiddel om thuis of in de klas te gebruiken. De educatieve posters maken leren eenvoudiger en leuker. Een poster zoals de wereldkaart in antieke stijl staat ook prachtig in je huis of kantoor.

Educatieve posters maken leren leuk
Door een kind op een speelse en vooral creatieve manier naar een thema te laten kijken, wordt er met andere ogen naar een onderwerp gekeken. Dat geldt zeker voor de ruimtevaartposters, de schoolposters en planetenposters. Met tot de verbeelding sprekende visuals van bijvoorbeeld een close-up van het menselijk lichaam, een overzicht met de grootste uitvinders of een poster van het zonnestelsel zijn nieuwe onderwerpen in de klas eenvoudig geïntroduceerd. Ook zijn de verschillende alfabetposters een mooie steun voor beginnende lezers. Eveneens in ons assortiment educatieve posters zijn landkaarten en wereldkaarten. Ze zijn niet alleen educatief maar ook nog eens decoratief. Kies voor een educatieve poster in standaardformaat of bekleed een hele muur met fotobehang.

Haal snel de nodige kennis in huis
Kun je niet wachten om de gewenste educatieve posters op te hangen? Bestellingen voor 15:00 uur worden de zelfde werkdag nog verstuurd mits deze op voorraad zijn. Denk eens aan een kwalitatief hoogstaande lijst voor extra duurzaamheid en jarenlang kijkplezier.

Scroll to top