SUPER SALE -50% op alle posters en prints en -30% op selectie MDF lijsten.

Posterstrips Zwart

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwarte posterstrips

De meest verkochte ophangsystemen voor posters bij deze webwinkel zijn zwarte posterstrips of posterplakkers van Sticky Power Tabs. Ophangsystemen als zwarte posterstrips zijn prettig als je je posters niet wil beschadigen door deze met plakband op te hangen of punaises erdoor heen te prikken. Zwarte posterstrips vormen een handig klemsysteem die je poster ook nog eens een waardevollere uitstraling geven.
Zwarte posterstrips zijn geen overbodige luxe. Je wilt je poster natuurlijk netjes en waterpas ophangen. Maar wat zijn nou goede ophangsystemen voor je posters? Posters.be adviseert dan om naast een poster ook nog zwarte posterstrips aan je online bestelling toe te voegen.

Ophangsystemen als zwarte posterstrips om posters netjes op te hangen
Zwarte posterstrips tref je in deze webwinkel in lengtes uiteenlopend van 40 tot 100 centimeter. Ze zijn leverbaar in de standaardmaten van posters. Ook zijn wat langere zwarte posterstrips mogelijk, zodat er bij een poster een beetje marge is aan de onderkant en bovenkant.
Ophangsystemen als een posterstrip zijn erg prettig in gebruik. Alles draait om de onderkant en de bovenkant van de poster in een strip schuiven en je bent binnen een paar minuten klaar. Als je een bijzonder formaat poster hebt, dan zijn ophangsystemen als posterstrips alsnog handig. Het is immers mogelijk om de posterstrips in te korten.
Zwarte posterstrips zijn in deze webwinkel verkrijgbaar vanaf €2,95. Naast de aankoop van een poster is dat dus geen enorme investering maar wel iets waarvan je blij zult worden. Zwarte posterstrips zitten altijd in een verpakking van twee stuks. Het mooie is dat de posterstrips door hun gewicht voorkomen dat een poster omkrult omdat hij bij de levering nog opgerold was.

Bestel je zwarte posterstrips snel en voordelig online bij Posters.be
Wil je je posters onzichtbaar ophangen dan tref je in deze webwinkel ook nog de posterplakkers van Sticky Power Tabs. Deze posterplakkers zijn in staat om tot wel negen kilo aan gewicht op een plek te houden en behoort dan ook tot de populairste ophangsystemen van posters.
De verschillende manieren om op een goede manier je poster op te hangen hebben allemaal zo hun voordelen. Kies de manier die jou het best lijkt. Bij deze webwinkel betaal je altijd een goede prijs voor een hoge kwaliteit als het gaat om ophangsystemen voor posters.
Zwarte posterstrips zijn de populairste ophangsystemen bij deze webwinkel voor posters en toebehoren, maar tevens verkrijgbaar in wit en transparant. Kies dus de kleur die het best bij jouw poster past voordat je hem gaat ophangen. Je koopt goede ophangsystemen snel en gemakkelijk online bij Posters.be!

Scroll to top