SUPER SALE -50% op alle posters en -30% op selectie MDF lijsten.

Posterplakkers

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verwijderbare en herbruikbare posterplakkers

Posters kun je op diverse manieren ophangen. Het is echter af te raden om posters met plakband of punaises aan de muur te hangen. Wanneer je de posters wil verwijderen om ergens anders op te hangen zul je deze dankzij plakband of punaises de posters snel kunnen beschadigen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je mooiste posters wil je natuurlijk op een perfecte wijze ophangen, zonder scheuren of punaise gaatjes. Gelukkig heeft Posters.be de oplossing: Sticky Dots.

Ophangen en afhalen met Sticky Dots
Sticky Dots zijn plakkende gumbolletjes die op iedere vlakke ondergrond kunnen worden bevestigd. Doordat je de bolletjes tegen de muur aan kunt drukken, is het zelfs mogelijk om zo een poster op een muur met een beetje reliëf te bevestigen. Ze zijn heel eenvoudig in gebruik: plak op iedere hoek van je poster een Sticky Dots gumbolletje en duw de poster strak tegen de muur of een deur. Bij heel grote posters kun je er ook voor kiezen om langs de lange zijden van de poster een paar bolletjes te plakken om de poster zo extra stevig op te hangen. De bolletjes zijn overigens net zo eenvoudig weer te verwijderen en laten je poster onbeschadigd.

Bestel makkelijk Sticky Dots
De Sticky Dots bestel je makkelijk via Posters.be. Bestel ze samen met een poster uit de uitgebreide collectie van Posters.be of bestel ze apart; ook dat is namelijk mogelijk. Plaats vandaag nog je bestelling dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Kun je snel genieten van de mooiste posters op een mooie wijze aan de muur.

Scroll to top