Advies op maat, en uw project van a tot z

Bent u op zoek naar een mooie wanddecoratie voor uw kantoorruimte, wachtkamer/praktijk, zorginstelling, winkel, restaurant, kinderopvang of school? Of het nu gaat om het voordelig leveren van grote aantallen producten of kleinere volumes, wij staan voor u klaar, en verzorgen uw project van a tot z. Als zakelijke klant profiteert u bovendien van extra voordelen, zoals volumekorting. Neem alvast een kijkje in onze collectie posters, fotografie prints of kunst op maat.

Inlijsten

Ook voor inlijstingen bent u bij Posters.be aan het juiste adres. Al onze kaders worden met de hand gemaakt in onze lijstenmakerij. Wij zorgen dat uw poster of kunstproductie in de lijst van uw keuze komt. U hoeft het schilderij alleen nog op te hangen, wij verzorgen de rest.

Volumekorting

Onze producten zijn standaard laag geprijsd, maar het wordt nog aantrekkelijker als u grotere aantallen besteld. De exacte volumekorting is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden vrijblijvend contact op via sales@posters.nl of bel +31 (0)226-331 339. De medewerkers van Posters.be staan voor u klaar!

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze producten? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Foto 1 25%
Foto 2 25%
Foto 3 25%
foto 4 25%
Scroll to top